Om oss

OM TEAMRULLEN

Vi på Teamrullen vet att det finns ett stort engagemang hos lag, föreningar och klasser att vilja tjäna pengar till cuper, träningsläger och klassresor osv.

Med vårt upplägg säljer ni kvalitetspapper direkt till konsument som ger en bra förtjänst till kassan.

Vi vill att det ska vara enkelt att sälja och därför erbjuder vi kunden att jobba med välkända varumärken som Lambi & Serla. Produkter som ALLA använder VARJE dag!

HUR KOM TEAMRULLEN TILL?

Vi som jobbar på Teamrullen har många års erfarenhet av att jobba med föreningar och driva företag. 1994 startade Johan Innebandykompaniet som han drev fram till 2001. Det var dags att vidareutveckla affärsidén och samma år startades Assist Stockholms Innebandybutik tillsammans med en kompanjon. Efter 18 år i den branschen var det dags att gå vidare.

Efter många års nära samarbete med lag och föreningar märktes klart behovet av att kunna tjäna extra pengar till laget och föreningen. Det kostar att komma iväg på cuper och träningsläger samt att kunna köpa nya matchställ, overaller mm.

Idén med att erbjuda lagen, föreningar och klasser att tjäna pengar på någon riktigt bra produkt växte fram. Produkten skulle vara från kända varumärken och av hög kvalité. Men viktigast var att det skulle vara något faktiskt ALLA använder VARJE dag. Valet var enkelt, toalettpapper och hushållspapper. Därav startades Teamrullen hösten 2012.

Våra kunder har varit mycket nöjda med upplägget då försäljningarna har gett bra förtjänst och varit lättsålt. Kommentarerna till säljarna har varit att det känns bra att köpa något man faktiskt använder varje dag samtidigt som man bidrar med en peng till lag/klasskassan. Sen att det är marknadens mest kända varumärken gör att man som säljare kan känna sig trygg med produkterna.